Nie minęło zbyt wiele czasu od rozpoczęcia działalności AKSO, a po całej Otchłani rozniosła się wieść o tajemniczej mgle, w której znikają statki. Czytaj więcej...
Karciana Szajka została przejęta. Nowa władza obiecuje wielkie zmiany i całkowitą reorganizację ugrupowania. Pilnie poszukiwani są nowi członkowie. Czytaj więcej...
Spectrofobia pilnie potrzebuje rąk do pracy! Możecie nam pomóc zgłaszając się na Mistrzów Gry oraz Moderatorów.
Zapraszamy do zapoznania się z Uśrednionym Przelicznikiem Waluty. Mamy nadzieję, że przybliży on nieco realia Krainy Luster i Szkarłatnej Otchłani.
Zimowa Liga Wyzwań Fabularnych nadeszła. Ponownie zapraszamy też na Wieści z Trzech Światów - kanoniczne zdarzenia z okolic Lustra i Glasville. Strzeżcie się mrocznych kopuł Czarnodnia i nieznanego wirusa!
W Kompendium pojawił się chronologiczny zapis przebiegu I wojny pomiędzy Ludźmi i KL. Zainteresowanych zapraszamy do lektury.
Drodzy Gracze, uważajcie z nadawaniem swoim postaciom chorób psychicznych, takich jak schizofrenia czy rozdwojenie jaźni (i wiele innych). Pamiętajcie, że nie są one tylko ładnym dodatkiem ubarwiającym postać, a sporym obciążeniem i MG może wykorzystać je przeciwko Wam na fabule. Radzimy więc dwa razy się zastanowić, zanim zdecydujecie się na takie posunięcie.
Pilnie poszukujemy Moderatorów i Mistrzów Gry. Jeżeli ktoś rozważa zgłoszenie się, niech czym prędzej napisze w odpowiednim temacie (linki podane w polu Warte uwagi).
Drodzy użytkownicy z multikontami!
Administracja prosi, by wszystkie postaci odwiedzać systematycznie. Jeżeli nie jest się w stanie pisać wszystkimi na fabule, to chociaż raz na parę dni posta w Hyde Park.
Ponieważ cierpimy na deficyt Ludzi, każda postać tej rasy otrzyma na start magiczny przedmiot. Jaki to będzie upominek, zależy od jakości Karty Postaci.
Tak jak napisałam...mogę pomóc w tworzeniu podpisów...dobieram kolory, odcienie, mogę poszukać nawet konkretne cytaty...także mogę szukać obrazków na sygnaturę i awatar, ewentualnie mogę pobawić się w graficzne przeróbki, chociaż nie obiecuję idealnego wyglądu, bo nie siedzę w tym. Prędzej zmienię koloryt obrazka.
Jestem też człowiekiem i mam swoje życie i obowiązki, więc nie siedzę non stop, czasami mam zły humor i wolę odłożyć pracę na następny dzień by zrobić ją dobrze a nie na "odwal się"
Przykład:
Radość to motyl który fruwa nisko nad ziemią, Lecz smutek to ptak O wielkich, silnych czarnych skrzydłach, One wznoszą człowieka wysoko ponad życie. Skąpany w blasku słońca i w zieleni. Ptak smutku leci wysoko, Tam gdzie anioły cierpienia pełnią straż.
Kod:
Podpis:
Napis:
Kolor:
Dodatkowe życzenia:
Jeśli nie macie konkretnego pomysłu możecie użyć tego:
Kod:
Podpis:
Słowa kluczowe do cytatu i nastrój:
Kolor:
Dodatkowe życzenia:
Kod:
Do obrazka:
Co:
Z czego:
Nazwa postaci:
Nastrój:
Dodatkowe życzenia:
Jeśli nie wiecie:
Kod:
Do obrazka:
Co:
Wygląd/sytuacja:
Nastrój:
Dodatkowe życzenia:
Ice [Usunięty]
Wzrost / waga: /
Wysłany: 14 Styczeń 2013, 04:51
Napis:One day I fell asleep, and I never woke up
And in my dream, I saw a fairy
and she was holding a flower
and she was soooooo pretty
But she opened up her whole head
and she ate the flower
But she was still hungry because she turned her head
and she looked at me
and I knew that she was going to eat me
But I was faster, so I ran, and I ran, and ran
Only she ran, and she ran, and she ran... after me
And all the time she was getting bigger
With scary teeth
and I thought,
"Aren't fairies supposed to be tiny?"
And suddenly, she was GONE!
Along with everything, but the forest
And I was very scared...
Even more scared then I was with the fairy
And I almost wished she'd come back
Because
Whatever was waiting for me
in my dream forest wasn't hungry
But it was waiting for me
Anyways, one day, I fell asleep
And I never...
Woke up...
Kolor: Pasujący do obrazka w podpisie, najlepiej niebieski przechodzący w jaśniejszy czy coś w tym stylu.
Dodatkowe życzenia: Prosiłabym tylko o dopasowanie kolorków do tekstu, bo ja zawsze mam z tym niemały problem. I jakby się dało, to dobrze by było wyróżnić jakoś linijkę "But it was waiting for me". No i miłej pracy życzę. ~
Light [Usunięty]
Wzrost / waga: /
Wysłany: 26 Styczeń 2013, 00:37
One dayI fell asleep,and Ineverwoke up Andinmydream, I saw a fairy andshewasholdinga flower andshewassoooooopretty Butsheopened upherwholehead andsheatetheflower Butshewasstillhungrybecausesheturnedherhead andshelookedatme and I knew thatshewasgoing toeatme ButIwas faster,so Iran, and I ran,andran Onlysheran,andsheran,andsheran...afterme Andallthe timeshewasgettingbigger Withscaryteeth andIthought, "Aren'tfairiessupposedtobetiny?" Andsuddenly,shewasGONE! Alongwitheverything,buttheforest AndIwasveryscared... EvenmorescaredthenIwaswiththefairy AndIalmostwishedshe'dcomeback Because Whateverwaswaitingforme inmydreamforestwasn'thungry Butitwaswaitingforme
Anyways,oneday,Ifellasleep
And Inever...
Wokeup...
Proszę, w końcu to skończyłam dla ciebie, jeśli coś jest nie tak napisz mi na pw co i to poprawię
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum chronione jest prawami autorskimi! Zakaz kopiowania i rozpowszechniania całości bądź części forum bez zgody jego twórców. Dotyczy także kodów graficznych!