• Nie minęło zbyt wiele czasu od rozpoczęcia działalności AKSO, a po całej Otchłani rozniosła się wieść o tajemniczej mgle, w której znikają statki. Czytaj więcej...
  • Wstrząsy naruszyły spokój Morza Łez!
    Odczuwalne są na całym jego obszarze, a także na Herbacianych Łąkach i w Malinowym Lesie.
  • Karciana Szajka została przejęta. Nowa władza obiecuje wielkie zmiany i całkowitą reorganizację ugrupowania. Pilnie poszukiwani są nowi członkowie. Czytaj więcej...
  • Spectrofobia pilnie potrzebuje rąk do pracy! Możecie nam pomóc zgłaszając się na Mistrzów Gry oraz Moderatorów.
Trwające:
  • Skarb Pompei
  • Zmrożone Serce

Zapisy:
  • Chwilowo brak

Zawieszone:
  • Brak
  • Drodzy użytkownicy, oficjalnie przenieśliśmy się na nowy serwer!

SPECTROFOBIA.FORUMPOLISH.COM

Zapraszamy do zapoznania się z Uśrednionym Przelicznikiem Waluty. Mamy nadzieję, że przybliży on nieco realia Krainy Luster i Szkarłatnej Otchłani.

Zimowa Liga Wyzwań Fabularnych nadeszła. Ponownie zapraszamy też na Wieści z Trzech Światów - kanoniczne zdarzenia z okolic Lustra i Glasville. Strzeżcie się mrocznych kopuł Czarnodnia i nieznanego wirusa!

W Kompendium pojawił się chronologiczny zapis przebiegu I wojny pomiędzy Ludźmi i KL. Zainteresowanych zapraszamy do lektury.

Drodzy Gracze, uważajcie z nadawaniem swoim postaciom chorób psychicznych, takich jak schizofrenia czy rozdwojenie jaźni (i wiele innych). Pamiętajcie, że nie są one tylko ładnym dodatkiem ubarwiającym postać, a sporym obciążeniem i MG może wykorzystać je przeciwko Wam na fabule. Radzimy więc dwa razy się zastanowić, zanim zdecydujecie się na takie posunięcie.

Pilnie poszukujemy Moderatorów i Mistrzów Gry. Jeżeli ktoś rozważa zgłoszenie się, niech czym prędzej napisze w odpowiednim temacie (linki podane w polu Warte uwagi).

Drodzy użytkownicy z multikontami!
    Administracja prosi, by wszystkie postaci odwiedzać systematycznie. Jeżeli nie jest się w stanie pisać wszystkimi na fabule, to chociaż raz na parę dni posta w Hyde Park
    .
    Marionetki – otwarte
    Kapelusznicy – otwarte
    Cienie – otwarte
    Upiorna Arystokracja – otwarte
    Lunatycy – otwarte
    Ludzie – otwarte
    Opętańcy – otwarte
    Marionetkarze – otwarte
    Dachowcy – otwarte
    Cyrkowcy – otwarte
    Baśniopisarze – otwarte
    Szklani Ludzie – otwarte
    Strachy – otwarte
    Senne Zjawy – otwarte
    Postaci Specjalne – otwarte

Ponieważ cierpimy na deficyt Ludzi, każda postać tej rasy otrzyma na start magiczny przedmiot. Jaki to będzie upominek, zależy od jakości Karty Postaci.

» Archiwum X » Oceń Użytkownika
    Poprzedni temat :: Następny temat
    Autor Wiadomość

Mieszkaniec Szkarłatnej Otchłani

Stowarzyszenie Czarnej Róży: Czarna Róża
    Godność: Madeline Dark Wind.
    Rasa: Cień - rzecz jasna.~ x3
    Wzrost / waga: 163 /
    Aktualny ubiór: Sukienka balowa- czarna, maska, wysokie buty.
    Znaki szczególne: Ona jet cała szczagólna.~ x3
    Pan / Sługa: Sob? w?ada? nie da. x3 | Ci?gutek do spraw specjalnych. x3 Maskotka Noah.
    Pod ręką: Tencio, kosa, bandaże, czarna torebka z potrzebnymi rzeczami i... nutka tajemnicy, czyli maska.~ x3
    Stan zdrowia: Głęboka rana w nodze zrobiona paznokciami.
    SPECJALNE: Główny spiker w SpectroFM | Miss Spectrofobii 2011
    Wysłany: 10 Luty 2012, 18:03   

Cytat:
      Chcę zobaczyć kogoś, kto się nazwie Pazuzu.

Ahaha, musiałam to skomentować xD Jun, to brzmi jakby ktoś przeganiał Zuzu.. xDD

A teraz przejdźmy do tematu, czyli do oceniania... Andre. x3
      Nick: Prawdę mówiąc na początku ubzdurałam sobie, że to nick dla dziewczyny. ;x Ale to zapewne dlatego, że odrobinę mi przypomina Adrien. Osobiście mi nie przeszkadza, jednak bardziej widzi mi się Sebastian. ;x Mimo wszystko będzie takie... 7?
      Avatar: Podoba mi się, ale czegoś mi tu brakuje... Będzie 9, o.
      Podpis: Dość ładny, ale nie przepadam za dodawaniem takich rzeczy jak "ubiór" do podpisu. ^^" 8?
      Relacje: Uważam, że na sb i gadu dobre, ale na fabule nasze postacie się nie spotkały, dlatego pozostawię to pole bez oceny. ^^"
      Posty: Szczerze mówiąc, nie czytałam aż tak wielu. Na podstawie przeczytanych dałabym takie... 7. Jeszcze troszeczkę niedociągnięć zauważam, ale to do naprawienia jest, nieprawdaż? x3

Piękna róża zła
        Każdego kwitnie dnia
        w okrutne kolory przyodziana
        Każdy chwast co w drogę zechce pięknej róży wejść
        Aa, wkrótce zwiędnie i zamieni szybko się w jej część.

Piękna róża zła
          Każdego kwitnie dnia
          W mordercze kolory przyodziana
          Chociaż kwiatem cudnym nasza piękna róża jest
          Aa kolce jej poranią nawet najłaskawszy gest.

Galeryjka:

x

Loire
    [Usunięty]

Wzrost / waga: /
    Wysłany: 10 Luty 2012, 18:10   

Nick: Dość często spotykany i niezbyt wymyślny, ale Darkiś to Darkiś i innego na tym miejscu nie widzę. Kwestia przyzwyczajenia, toteż 9. :3
    Avatar: Obrazek i obróbka ładna, aczkolwiek napisy zrobiłabym jakieś bardziej widoczne, nu. 9.
    Podpis: No, mało kolorów, prosty, nieoczodajny... Moce 8.
    Relacje: Prywatnie to cię kocham i milion serduszek, fabularnie Lorcia i Darkiś pewnie byłyby w stanie się pozabijać. x3 Zarzucę więc takim 7,5, o.

W sumie: 43,5/50.

Mieszkaniec Szkarłatnej Otchłani

Stowarzyszenie Czarnej Róży: Czarna Róża
    Godność: Madeline Dark Wind.
    Rasa: Cień - rzecz jasna.~ x3
    Wzrost / waga: 163 /
    Aktualny ubiór: Sukienka balowa- czarna, maska, wysokie buty.
    Znaki szczególne: Ona jet cała szczagólna.~ x3
    Pan / Sługa: Sob? w?ada? nie da. x3 | Ci?gutek do spraw specjalnych. x3 Maskotka Noah.
    Pod ręką: Tencio, kosa, bandaże, czarna torebka z potrzebnymi rzeczami i... nutka tajemnicy, czyli maska.~ x3
    Stan zdrowia: Głęboka rana w nodze zrobiona paznokciami.
    SPECJALNE: Główny spiker w SpectroFM | Miss Spectrofobii 2011
    Wysłany: 10 Luty 2012, 18:29   

Nick: Jestem już tak do niego przyzwyczajona, że nie wyobrażam sobie Lorci z innym nickiem. xD Dodatkowo jest francuski. <3 I prosty oraz ładnie brzmiący. Takie... 9,5. <3
    Avatar: Śliczny jest. Bardzo mi się podoba i sama nie wiem czemu aż tak. Mam nadzieję, że ta osóbka z tyłu to Floś. x3 Dychaa.~ Bezsprzecznie! (uwielbiam to słowo. xD)
    Podpis: Ładny, ładny, ale coś w nim mi nie pasuje tak do końca. Będzie z 8.
    Relacje: Prywatnie - świetne(1000/10), z Flosią mrrru (przynajmniej ze strony Flosi 11/10 xD), z Darkiś jedynie relacje zawodowe (misja... jakoś tak 6/10) Średnia wychodzi równa - 339/10 xDDD

Piękna róża zła
        Każdego kwitnie dnia
        w okrutne kolory przyodziana
        Każdy chwast co w drogę zechce pięknej róży wejść
        Aa, wkrótce zwiędnie i zamieni szybko się w jej część.

Piękna róża zła
          Każdego kwitnie dnia
          W mordercze kolory przyodziana
          Chociaż kwiatem cudnym nasza piękna róża jest
          Aa kolce jej poranią nawet najłaskawszy gest.

Galeryjka:

x
    Pandemonium
    [Usunięty]

Wysłany: 14 Luty 2012, 20:38   

Nick: Dark... Kiedyś już oceniałam. Jest taki ciemny i pasuje do Cienia. A poza tym nie wyobrażam sobie już Czarnej Róży z innym nickiem. <3 8, bo mimo wszystko jest dość zwyczajny.
    Avatar: Nie wiem czemu, ale twarz tej kobiety wydaje mi się jakaś dziwna. Ale ogólnie fajnie to wygląda, a napis jest po prostu super. Mimo tego miałaś jeden lepszy chyba. 9
    Podpis: Jest obrazek z różyczką, jest wierszyk, są avki. Prosto i zwyczajnie. 9, bo przydałby się jakiś kolorek. xD
    Relacje: Prywatnie chyba nie jest tak źle, a postaciami żadnymi nie ma.
    Scotty

Gość

Wysłany: 25 Luty 2012, 20:54   

Nick: Bardzo interesujący moim zdaniem.. Pierwszy raz taki widzę i brzmi też fajnie.
    Avatar: Obróbka ładna, ale art jakiś taki suchy się wydaje..Daje 8,5
    Podpis: No cóż tutaj powstrzymam się od oceny bo właściwie nie ma co oceniać Oo
    Relacje: -
    Posty: Cóż oceniane były przy okazji, wcześniejszych ocen, są w porządku dam takie 9

Upiorny Arystokrata

Godność: Jego Wysokość Arcyksiążę Rosarium, Lord Protektor Krainy Luster
    Wiek: Niektórzy czynami starają się dowieść, że zbyt długo już Rosarium żyje na tym świecie, choć on sam jest odmiennego zdania.
    Rasa: Upiorny Arystokrata
    Lubi: Równy krok marszowy arcyksiążęcych legionów, które białą i czerwoną różę niosą do najdalszych zakątków krainy luster; zapach kwiatów w ogrodach Różanego Pałacu i spokojny szum fontann.
    Nie lubi: Nieposłuszeństwa i fałszywych idei, niszczących piękno niewinnych oczu, niegdyś szczęścia tylko pragnących.
    Wzrost / waga: 178 / 70
    Aktualny ubiór: .
    Znaki szczególne: Tykowość
    Pod ręką: Złoty zegarek kieszonkowy
    Bestia: Alphard (Rubeol), Forets (Tenebrae)
    Nagrody: Lustrzany Pierścień, Zegarmistrzowski Przysmak, Nić Opętania, Lodowy Klejnot, Kamień Duszy, Umbraculum
    SPECJALNE: Administrator, Mistrz Gry | Mister Spectrofobii 2011, Najlepszy Pisarz 2012
    Wysłany: 25 Luty 2012, 22:02   

Nick: Kojarzy mi się ze szkotami, a oni mi się nie kojarzą dobrze.
    Avatar: Wygląda tak lekko jak zombie, ale za to przebiegły i podstępny zombie!
    Relacje: No właśnie, właśnie... Po to tutaj piszę. Chcę zaznaczyć, że bezczelnym jest przeczyć o pułapkach jeśli Abdio na takie natrafił! Dlatego też pomimo braku negatywnych relacji trzeba powiedzieć, że ta osoba jest wredna! Nie tak jak ja, ale jest!
    Hunter
    [Usunięty]

Wysłany: 26 Luty 2012, 19:15   

Nick: Dosyć oryginalny, brzmi słodko i uroczo :>
    Avatar: Cóż jakoś do mnie nie przemawia, ale spojrzenie ma ciekawe..
    Relacje: Są, są nieco pokiećkane ale są xD

Upiorny Arystokrata

Wiek: Niektórzy czynami starają się dowieść, że zbyt długo już Rosarium żyje na tym świecie, choć on sam jest odmiennego zdania.
    Lubi: Równy krok marszowy arcyksiążęcych legionów, które białą i czerwoną różę niosą do najdalszych zakątków krainy luster; zapach kwiatów w ogrodach Różanego Pałacu i spokojny szum fontann.
    Nie lubi: Nieposłuszeństwa i fałszywych idei, niszczących piękno niewinnych oczu, niegdyś szczęścia tylko pragnących.
    Nagrody: Lustrzany Pierścień, Zegarmistrzowski Przysmak, Nić Opętania, Lodowy Klejnot, Kamień Duszy, Umbraculum
    SPECJALNE: Administrator, Mistrz Gry | Mister Spectrofobii 2011, Najlepszy Pisarz 2012
    Wysłany: 2 Marzec 2012, 15:20   

Nick: Banalny, ale za to łatwy do przeczytania i prosty co jest dużym plusem. Trochę jednak nie pasuje do ochroniarza @@!
    Avatar: Brakuje mu oka! @.[ ] No ale z drugiej strony nie jest to takie straszne. Duży plus za kolor włosów, który jest niezaprzeczalnie jednam z lepszych.
    Relacje: To było ostatnio

Ale musiałem napisać bo chcę odpisać w jak największej ilości gier !
    Scotty

Gość

Wysłany: 3 Kwiecień 2012, 20:01   

Nick: Cały czas wydaje mi się być dziwny, ale i łatwy do zapamiętania, dam 8
    Avatar: Znam ten art i jakoś niezbyt mi się podoba V.V. Wcześniejsze lepsze. 6
    Relacje: Już było.. chyba..
    Jackie
    [Usunięty]

Wysłany: 17 Kwiecień 2012, 16:47   

Nick:
      Nick już gdzieś słyszałam, nie raz nie dwa, ale mogę stwierdzić, że jest dobry. Nie trzeba sobie łamać języka przy czytaniu go, do tego kojarzy mi się z taką jedną osobą, z którą miałam przyjemność pisać. Więc, mimo że jakichś rewelacji nie ma, daję ci wielką ósemkę.
      Nie widać większości twarzy, co mnie bardzo denerwuje. Do tego, czcionka napisu niezbyt pasuje, ale art jako tako ładny, a do tego jesto to ta postać, która jest jedną z moich ulubionych postaci z anime. Daję ci sześć.
        Podpis:
      Sygnatura jest bardzo ładna, i jest to jedyna pozytywna rzecz moim zdaniem. Przyznam się bez bicia, nie lubię opisów ubioru w podpisie, a szczególnie pisanych skośną czcionką. Do tego ten zielony napis. Osobiście uważam że, wszystko powinno być wyśrodkowane, bądź na liście.
      Więc daje cztery.
        Relacje:
      Między postaciami bark, a po za fabułą... też brak.
      Posty są w miarę schludne. Miała przyjemność z tobą pisać na fabule, jak i obecnie prowadzisz mi misję więc mam jakiś podgląd. Prawdą jest, że lubisz robić powtórzenia, ale niebywale też, lubisz się rozpisywać, co mnie bardzo cieszy. Mimo, że nie wymagam od innnych mega długaśnych postów, to jednak miło jest takiego dostać. Do tego, nie raz piszesz z humorem co mi się podoba. Więc daje taką ósemkę.

Andre
    [Usunięty]

Wysłany: 19 Kwiecień 2012, 20:32   

Nick: Jackie, Jackie, nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z Pratami z Karaibów, w dodatku pospolity, jak zauważyłam. Dam więc 6,5 Bo jednak nie trzeba sobie łamać języka.
    Avatar: Hmm już oceniałam, ale tutaj dam coś więcej, rodzaj kreski niezbyt mi odpowiada, kolorystyka ładna.. Mam jednak wrażenie iż dziewczyna ma coś z twarzą, także nie potrafię powiedzieć czemu, może przez sposó jaki została narysowana, obróbka ładna aczkolwiek na kolana nie rzuca, jak wcześniej 7,5
    Podpis: No dobra przez wzgląd na pingwiny dam 7
    Relacje: Między postaciami brak, między użytkownikami minimalne Oo
    Posty: A nuu ładnie piszesz, fajnie się czyta i ten teges, momentami jednak zastanawiam się jak można daną rzecz tak opisać. Błędów się nie dopatruje. Ładnie schludnie i na temat, o! Dam takie 9,5 bo jednak na kolana jakoś mocno mnie nie powalają by dostać 10
    Irvette
    [Usunięty]

Wysłany: 22 Kwiecień 2012, 13:07   

Nick: No cóż. pierwsze widzę na pbf szczerze mówiąc etn nick, albo za bardzo nie przyglądałam się. Więc niech będzie 9.
    Avatar: Nic dodać, nic ująć po prostu super *.* A więc ocena leci 10.
    Relacje:Nie znamy się, więc nie mam jak ocenić tutaj, ale mam nadzieję iż nie długo to się zmieni.
    Posty: Wzrokowo można powiedzieć, że dobre lecz jeśli by się zagłębić nie mogę stwierdzić. No ale oczywiście jest b. dobrze ale zawsze może być lepiej. Ocena oczywiście 10 xd

Upiorny Arystokrata

Wysłany: 10 Maj 2012, 10:48   

Nick: Hmm trudno mi ocenić. Ma taki raczej neutralny wydźwięk i tyle tylko mogę rzec.
    Avatar: Białe włosy są, akcent muzyczny jest, czerwonopodobne oczy są tylko czemu to jedno jest zasłonięte? Wolałbym widzieć również drugie oko!
    Relacje:Jakieś tam są, można powiedzieć, ze się znamy, lecz nic więcej co byłoby istotne bądź ciekawe.
    Posty: Posty jak posty, nie mam za wiele do powiedzenia w tej kwestii. Trudno mi zresztą oceniać, tym bardziej, że ich poziom jest różny. (tej osoby)

Patrick
    [Usunięty]

Wysłany: 10 Maj 2012, 20:26   

Nick:
        Z pewnością jest orginalny, no i na żadnym forum takiego nie widziałem.
        Ale jest też, dziwny i niezbyt ładnie wygląda taki czerwony. Siedem.

Takie naciągane cztery za sam art.

Podpis:
        Podpis też nie najlepszy, więc też cztery.

Relacje:
        Fabularnie brak, poza nikłe.

Dam dziewięć przecinek sześć. Są naprawdę bardzo dobre i miło się je czyta, lecz dycha jest zarezerwowana dla najlepszych z najlepszych (czyt. Cecile)
    Hunter
    [Usunięty]

Wysłany: 10 Maj 2012, 21:25   

Nick: Podoba mi się, mam generalnie sentyment do tego imienia, lecz często spotykany, przynajmniej prze ze mnie. Daję takie mocne 8
    Avatar: Nic dodać nic ująć, cholernie mi się podoba i zasłużona dyszka oczywiście.
    Podpis: Ma swój urok, dam takie no niezbyt mocne 8
    Relacje: Między postaciami raczej niezbyt przyjazne, a taki bynajmniej plan, Między użytkownikami cóż nabrały tępa i jak najbardziej są, ale czy je można oceniać ?
    Posty: Anu, anu coraz bardziej mnie się podobają nu, dam 9,7
    Po drugiej stronie krzywego zwierciadła... Strona Główna
    Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi