Nie minęło zbyt wiele czasu od rozpoczęcia działalności AKSO, a po całej Otchłani rozniosła się wieść o tajemniczej mgle, w której znikają statki. Czytaj więcej...
Karciana Szajka została przejęta. Nowa władza obiecuje wielkie zmiany i całkowitą reorganizację ugrupowania. Pilnie poszukiwani są nowi członkowie. Czytaj więcej...
Spectrofobia pilnie potrzebuje rąk do pracy! Możecie nam pomóc zgłaszając się na Mistrzów Gry oraz Moderatorów.
Zapraszamy do zapoznania się z Uśrednionym Przelicznikiem Waluty. Mamy nadzieję, że przybliży on nieco realia Krainy Luster i Szkarłatnej Otchłani.
Zimowa Liga Wyzwań Fabularnych nadeszła. Ponownie zapraszamy też na Wieści z Trzech Światów - kanoniczne zdarzenia z okolic Lustra i Glasville. Strzeżcie się mrocznych kopuł Czarnodnia i nieznanego wirusa!
W Kompendium pojawił się chronologiczny zapis przebiegu I wojny pomiędzy Ludźmi i KL. Zainteresowanych zapraszamy do lektury.
Drodzy Gracze, uważajcie z nadawaniem swoim postaciom chorób psychicznych, takich jak schizofrenia czy rozdwojenie jaźni (i wiele innych). Pamiętajcie, że nie są one tylko ładnym dodatkiem ubarwiającym postać, a sporym obciążeniem i MG może wykorzystać je przeciwko Wam na fabule. Radzimy więc dwa razy się zastanowić, zanim zdecydujecie się na takie posunięcie.
Pilnie poszukujemy Moderatorów i Mistrzów Gry. Jeżeli ktoś rozważa zgłoszenie się, niech czym prędzej napisze w odpowiednim temacie (linki podane w polu Warte uwagi).
Drodzy użytkownicy z multikontami!
Administracja prosi, by wszystkie postaci odwiedzać systematycznie. Jeżeli nie jest się w stanie pisać wszystkimi na fabule, to chociaż raz na parę dni posta w Hyde Park.
Ponieważ cierpimy na deficyt Ludzi, każda postać tej rasy otrzyma na start magiczny przedmiot. Jaki to będzie upominek, zależy od jakości Karty Postaci.
Avatar Link:http://i.imgur.com/POXCLPv.jpg Napis główny: Fotografie
Napis dodatkowy: to kęsy czasu, które można wziąć do ręki
Życzenia: Prosiłabym o zmianę koloru włosów na ciemny brąz. :3 Chodzi wręcz o takie dodanie brązowego akcentu... Dobra, nie będę motać! Liczę również na jakieś ładne połączenie napisu głównego i dodatkowego, bo to jedno zdanie. Co do reszty, zdaję się na Ciebie! ^^ Z góry dziękuję!
Whisper [Usunięty]
Wzrost / waga: /
Wysłany: 26 Kwiecień 2016, 19:58
Avatar/sygnatura Zgrabna sygnaturka
Link: Klik Napis główny: ...the Sound of Silence
Napis dodatkowy: Don't you dare disturb...
Życzenia: Generalnie chodzi o to, żeby całe zdanie prezentowało się tak:
Don't you dare disturb the Sound of Silence. Czyli końcówka zdania większa bo to ona powinna grać tu pierwsze skrzypce :)
A resztę pozostawiam Tobie, bo wiem, że i tak będzie pięknie <3
Ymel [Usunięty]
Wysłany: 27 Kwiecień 2016, 13:03
Ashe:
Prime:
Whisper:
Wrzucę później/jutro bo zepsułam i coś dziwnego się porobiło. :I
Prim [Usunięty]
Wysłany: 27 Kwiecień 2016, 13:15
Bardzo dziękuję! :3
Ashe [Usunięty]
Wysłany: 28 Kwiecień 2016, 18:55
Dziękuję! :d
Ymel [Usunięty]
Wysłany: 29 Kwiecień 2016, 10:34
Whisper:
Jakby ci ten napis nie pasował to mów, postaram się jeszcze pokombinować.
Godność: Alkis Wiek: Około 30 lat Rasa: Mało zabawny Cyrkowiec Lubi: Surowe mięso, szum wiatru, latać, polować, ścigać uciekające ofiary, obserwować, naśladować dźwięki Nie lubi: MORII i wszystkiego co z nią związane Wzrost / waga: 195 cm / 109 kg (na czczo) Aktualny ubiór: Przepaska biodrowa, karwasze i nagolenniki (z grubej skóry). Głowę i plecy osłania stalowy hełm specjalnej konstrukcji. Wzmocnienie na brzegach skrzydeł. Znaki szczególne: Ptasi łeb, wielkie i mocne skrzydła, blizny na całym ciele po stoczonych walkach o pożywienie i postrzałach Zawód: Drapieżnik Pod ręką: Tęczowy kamyk na sznurku Broń: Szpony i dziób Stan zdrowia: Konający
Wysłany: 2 Maj 2016, 01:54
Link:http://orig09.deviantart....m15-d631u7c.jpg Napis główny: In't donker op jacht
Napis dodatkowy: Ik leaf alleen in de nacht ...
Życzenia:Kolorystykę i czcionkę zostawiam Twojej inwencji, choć bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda ten napis w kolorze czerwonym. Proszę (jeśli to możliwe) o zbytnie nie przycinanie obrazka. Poza tym życzę Ci miłej pracy :D
Prim [Usunięty]
Wysłany: 10 Maj 2016, 14:07
To znowu ja! ^ ^""
Avatar Link:http://i.imgur.com/81BIiCf.png Napis główny: -
Napis dodatkowy: Każdy sen, nawet ten czarowny i piękny, zbyt długo śniony zamienia się w koszmar
Życzenia: Jeśli chodzi o kadrowanie, to widzę coś mniej więcej takiego http://scr.hu/3wi4/93acg (ach, cóż za estetyka xD), ale gdyby pasowało Ci nieco inaczej, chętnie przystanę. I taka sugestia - bardzo podoba mi się napis na Twoim avatarze, więc o ile styl będzie pasować do mojego, to proszę o zrobienie czegoś w ten deseń! C:
Z góry dzięki! ^^
Godność: Alkis Wiek: Około 30 lat Rasa: Mało zabawny Cyrkowiec Lubi: Surowe mięso, szum wiatru, latać, polować, ścigać uciekające ofiary, obserwować, naśladować dźwięki Nie lubi: MORII i wszystkiego co z nią związane Wzrost / waga: 195 cm / 109 kg (na czczo) Aktualny ubiór: Przepaska biodrowa, karwasze i nagolenniki (z grubej skóry). Głowę i plecy osłania stalowy hełm specjalnej konstrukcji. Wzmocnienie na brzegach skrzydeł. Znaki szczególne: Ptasi łeb, wielkie i mocne skrzydła, blizny na całym ciele po stoczonych walkach o pożywienie i postrzałach Zawód: Drapieżnik Pod ręką: Tęczowy kamyk na sznurku Broń: Szpony i dziób Stan zdrowia: Konający
Karciana Szajka: Pik Godność: Anastasia Hebi Charlton Wiek: martwi czasu nie liczą Rasa: Martwy kot. Strach Lubi: zazdrość, bestie, różne dziwadła, określać wszystko uroczym Nie lubi: wody, ptaków, świata ludzi Wzrost / waga: 169 cm/47 kg Aktualny ubiór: fabuła: https://i.imgur.com/bkCCiaT.jpg rozpuszczone włosy, srebrny łańcuszek z wisiorkiem w kształcie pika Znaki szczególne: kocie uszy, ogon, po trzy siekacze w każdej ćwiartce uzębienia, dłuższe kły, blizna na szyi. Zawód: miłosny Pan / Sługa: - / Mirana Pod ręką: fabuła: Bezdenna sakwa, a w niej wszystko, czego dusza zapragnie + z magicznych: Bursztynowy kompas, Czarodziejska wstęga, Animicus. Furbo, sztylet. Broń: sztylet http://i.imgur.com/iJELfXH.jpg Bestia: Furbo (Brzask), Schedel (Ceset) Nagrody: Umbraculum, Latająca Miotła, Animicus, Bursztynowy Kompas, Czarodziejska Wstęga, Kamień Duszy, Lustrzany Pierścień, Generis Collare, Bezdenna Sakwa, Zegarmistrzowski przysmak (5 szt.), Kosmata Brosza, Blaszka Zmartwienia, Rubinowe Serce, Tęczowa Różdżka, Korale Zamiarne, Cukrowe Berło, Bolerko-niewidko, Krwawa Broszka Stan zdrowia: przeziębiona, ha! Kryształ: 2,7g (nieoszlifowany) SPECJALNE: Mistrz Gry (okres próbny) | Odkrywca Drugiej Strony Lustra
Wysłany: 10 Kwiecień 2017, 22:32
O, to ja koniecznie chcę! Nie mogę przegapić avatara od Ym ♥
No to tak, art bym chciała o taki (ale jak coś to możemy się jeszcze dogadać, wiesz gdzie mnie szukać).
I jeśli nie chcesz nic więcej, aby Ci podawać, to spoko. W sumie może być bez napisów, ostatnio nie mam głowy do ich wymyślania, ale jeśli sama masz jakąś wizję, to przyjmuję wszystko - wiesz, że avatary od Ciebie uwielbiam :3
Zdaję się na Ciebie, miłej pracy, a w razie potrzeby - pisz ♥
Anarchs: Rebeliant Godność: Charles Belladonna Verbascum Rasa: Kapelusznik Lubi: wszystko, wszystkich, ( nie licząc wyjątków, patrz: niżej) Nie lubi: Nierówności, rodu Rosarium, ludzi będących jednocześnie złymi i zdrowymi psychicznie Wzrost / waga: 183 cm/ 63 kg Aktualny ubiór: Zielony cylinder schowany pod ubraniem , włosy zaplecione w swoje warkocze, znowu szara bluza i kaptur Zawód: Elektryk (?) Amator (?) Pan / Sługa: jakakolwiek służba jest sprzeczna z zasadami moralnymi Charlesa Pod ręką: podniszczone MP3, talia kart, mały zegarek, ładowarka do MP3, srebrna łyżka, rzeczy, które chowa jego cylinder... Broń: szpada zwana Dziurawcem Bestia: rawnar wody, Kapeluterek Nagrody: Bursztynowy Kompas, Czarodziejska Wstęga, Zegarmistrzowski przysmak Stan zdrowia: siniak na potylicy, krwotok z nosa SPECJALNE: Moderatoświr, Mistrz Gry
Wysłany: 11 Kwiecień 2017, 19:59
OKEJ TO JA KCEM AVEK DLA GRZESIA ABY BYŁ UADNY I CACY I ZARAZ TAKI O
Z NAPISEM "Call me "tiny" once more! I DARE you, sonavabitch!" http://sta.sh/0zr7dpetsbk
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum chronione jest prawami autorskimi! Zakaz kopiowania i rozpowszechniania całości bądź części forum bez zgody jego twórców. Dotyczy także kodów graficznych!