Nie minęło zbyt wiele czasu od rozpoczęcia działalności AKSO, a po całej Otchłani rozniosła się wieść o tajemniczej mgle, w której znikają statki. Czytaj więcej...
Karciana Szajka została przejęta. Nowa władza obiecuje wielkie zmiany i całkowitą reorganizację ugrupowania. Pilnie poszukiwani są nowi członkowie. Czytaj więcej...
Spectrofobia pilnie potrzebuje rąk do pracy! Możecie nam pomóc zgłaszając się na Mistrzów Gry oraz Moderatorów.
Zapraszamy do zapoznania się z Uśrednionym Przelicznikiem Waluty. Mamy nadzieję, że przybliży on nieco realia Krainy Luster i Szkarłatnej Otchłani.
Zimowa Liga Wyzwań Fabularnych nadeszła. Ponownie zapraszamy też na Wieści z Trzech Światów - kanoniczne zdarzenia z okolic Lustra i Glasville. Strzeżcie się mrocznych kopuł Czarnodnia i nieznanego wirusa!
W Kompendium pojawił się chronologiczny zapis przebiegu I wojny pomiędzy Ludźmi i KL. Zainteresowanych zapraszamy do lektury.
Drodzy Gracze, uważajcie z nadawaniem swoim postaciom chorób psychicznych, takich jak schizofrenia czy rozdwojenie jaźni (i wiele innych). Pamiętajcie, że nie są one tylko ładnym dodatkiem ubarwiającym postać, a sporym obciążeniem i MG może wykorzystać je przeciwko Wam na fabule. Radzimy więc dwa razy się zastanowić, zanim zdecydujecie się na takie posunięcie.
Pilnie poszukujemy Moderatorów i Mistrzów Gry. Jeżeli ktoś rozważa zgłoszenie się, niech czym prędzej napisze w odpowiednim temacie (linki podane w polu Warte uwagi).
Drodzy użytkownicy z multikontami!
Administracja prosi, by wszystkie postaci odwiedzać systematycznie. Jeżeli nie jest się w stanie pisać wszystkimi na fabule, to chociaż raz na parę dni posta w Hyde Park.
Ponieważ cierpimy na deficyt Ludzi, każda postać tej rasy otrzyma na start magiczny przedmiot. Jaki to będzie upominek, zależy od jakości Karty Postaci.
Anarchs: Rebeliant Godność: Charles Belladonna Verbascum Rasa: Kapelusznik Lubi: wszystko, wszystkich, ( nie licząc wyjątków, patrz: niżej) Nie lubi: Nierówności, rodu Rosarium, ludzi będących jednocześnie złymi i zdrowymi psychicznie Wzrost / waga: 183 cm/ 63 kg Aktualny ubiór: Zielony cylinder schowany pod ubraniem , włosy zaplecione w swoje warkocze, znowu szara bluza i kaptur Zawód: Elektryk (?) Amator (?) Pan / Sługa: jakakolwiek służba jest sprzeczna z zasadami moralnymi Charlesa Pod ręką: podniszczone MP3, talia kart, mały zegarek, ładowarka do MP3, srebrna łyżka, rzeczy, które chowa jego cylinder... Broń: szpada zwana Dziurawcem Bestia: rawnar wody, Kapeluterek Nagrody: Bursztynowy Kompas, Czarodziejska Wstęga, Zegarmistrzowski przysmak Stan zdrowia: siniak na potylicy, krwotok z nosa SPECJALNE: Moderatoświr, Mistrz Gry
Wysłany: 27 Listopad 2016, 20:57
Kochany Kessairze!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale jesteś perwersem . Myślę, że odkryłem to kiedy strasznie schudliśmy w szpitalu psychiatrycznym i widziałem Cię wypychającego sobie stanik mojego ojca . Jestem pewny, że jesteś tchórzliwy wystarczająco, by zrozumieć środkowy wschód . Zwracam Ci zdjęcia z Los Angeles , ale zostawię sobie Twoją fotografię jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że powiem władzom o twojej nienawiści do Legii Warszawa .
Powodzenia przy składaniu wniosku o warunkowe zwolnienie z pudła ,
Charlie
Stowarzyszenie Czarnej Róży: Członek Godność: Gawain Keer Wiek: Wygląda na około 30 lat. Rasa: Cień Lubi: Śliwkową nalewkę, fiolet Nie lubi: Gotować, ślimaków, niespodzianek Wzrost / waga: 183 cm / 76 kg Aktualny ubiór: Czarna koszula, czarne spodnie, czarne sztyblety, połówka Blaszki + medalion z puklem włosów Yako (w kieszeni): https://i.imgur.com/xOQrcNC.jpg// Znaki szczególne: Czarne twardówki oczu, bursztynowe tęczówki Zawód: Najemnik do prac wszelakich, zielarz Pod ręką: klucz do domu Yako i mieszkania, pieniądze Broń: Sztylet, kusza Bestia: Furor (Furbo), Kapeluterek Nagrody: Blaszka Zmartwienia Stan zdrowia: Zszargane nerwy SPECJALNE: Administrator Pomocniczy, Moderator
Wysłany: 11 Styczeń 2017, 01:43
Kochan Tyku!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nasz romans jest skończony. Myślę, że odkryłem to kiedy zacytowałem Świętego Mikołaja w szpitalu psychiatrycznym i widziałem Cię odwożącego Billa Clintona. Jestem pewny, że jesteś zawstydzony wystarczająco, by zrozumieć, że Święty Mikołaj nie istnieje. Zwracam Ci Twój pierścionek, ale zostawię sobie moje dziewictwo jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że powiedziałem mojemu psychiatrze o przedawkowaniu kokainy.
Organizacja MORIA: Renegat Godność: Anomander van Vyvern Wiek: Z wyglądu 35 lat Rasa: Opętaniec Lubi: Zwierzęta, naukę, badania naukowe, toksykologię, kynologię, polowania Wzrost / waga: 198 cm / 89 kg Aktualny ubiór: Skórzane spodnie, kamizela i płaszcz z kapturem, czarna koszula, ciężkie buty, nagolenniki i karwasze ze stali. Zawód: Doktor nauk weterynaryjnych Pod ręką: Torba medyczna (apteczka), manierka z alkoholem, klepsydra, sztucer, nóż Broń: Nóż, sztucer Purdey kalibru 375 H&H z celownikiem Swarovski Z8i Nagrody: Prezentełko, Kula Pomocna, Cukrowe Berło Stan zdrowia: Zdrowy SPECJALNE: Moderator, Pomoc Administracji
Wysłany: 13 Styczeń 2017, 22:24
Kochana Whisper!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale jesteś nieudacznikiem. Myślę, że odkryłem to kiedy zobaczyłem skurczoną głowę w szpitalu psychiatrycznym i widziałem Cię siedzącą na szalonym mnichu. Jestem pewny, że jesteś tchórzliwa wystarczająco, by zrozumieć że zmieniłem się w śmieciarza . Zwracam Ci Twoje wspomnienia z wojska, ale zostawię sobie Twoje lewe ucho jako wspomnienie. Powinnaś także wiedzieć, że powiem władzom o inkarnacji jako Eskimos.
Pozdrowienia dla Twojej szurniętej rodzinki,
Anomander
Kochany Anomanderze!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nie lubię Cię. Myślę, że odkryłam to pierwszego maja kiedy jadłeś parówki i widziałam Cię ignorującego mojego najlepszego przyjaciela. Jestem pewna, że jesteś mężczyzną wystarczająco, by zrozumieć, że Twoja Honda jest paskudna. Zwracam Ci Twoje wspomnienia z wojska, ale zostawię sobie Twoje lewe ucho jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że nigdy nie lubiłam przedawkowania kokainy.
Powodzenia przy składaniu wniosku o warunkowe zwolnienie z pudła,
Whispi <3
Godność: Raven Black Wiek: Wygląda na dwadzieścia parę Rasa: Kotostrach Lubi: Wszystko co piękne i uroczę, czekoladę, zwierzęta i dobre książki | Krew, broń palną oraz białą, walkę Nie lubi: Owadów, kłamstw, spisków | Różowego, beznadziejnych żartów Wzrost / waga: 160 cm + 5 cm dzięki butom/ 50kg Aktualny ubiór: Fabułka: jasno-beżowy sweterek z rękawkami 3/4 w czarne kropki, czarna, zwiewna spódnica do połowy uda, jasne buty na obcasie, czarna torebka, złoty łańcuszek do połowy piersi, złota bransoletka, specjalne pasy do trzymania noży na brzuchu oraz na udzie, zakryte przez spódnicę. Znaki szczególne: Blizna na prawym policzku, kocie uszy i puszysty (jak u persa) ogon Pan / Sługa: - / Egon Pod ręką: Cała masa noży, dwa pistolety, trochę pieniędzy, telefon, słuchawki, kilkanaście paczek zapałek, worek zapalniczek, ulubiona książka Broń: Noże, spluwy, pazurki. Bestia: Forets - Shiro Nagrody: Bursztynowy Kompas Stan zdrowia: Rewelacja
Wysłany: 27 Styczeń 2017, 17:33
Kochana Jocelyn!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale jesteś perwersem. Myślę, że odkryłam to kiedy Twój krasnolud mnie pogryzł z George'em Bushem i jego żoną, i widziałam Cię pukającą mojego musztardowego sufleta. Jestem pewna, że jesteś wystraszona wystarczająco, by zrozumieć, że zmieniłam płeć. Zwracam Ci Twój plakat Lorda Vadera, ale zostawię sobie Twoje akta kryminalne jako wspomnienie. Powinnaś także wiedzieć, że powiedziałam mojemu psychiatrze o fetyszu bakłażanowym.
Spal się,
Raven
#d23b68 | #a4254b Retro z Egonem: Szary, puchaty sweterek, pastelowo-różowa spódnica, białe rajstopy w delikatnym wzorkiem w różowe kwiaty, jasno-różowe buty na obcasie, szara parasolka w czarne nutki.
Retro z Yako: Słomiany kapelusz z kwiatami oraz wstążką, ciemne okulary przeciwsłoneczne, jasno-żółta sukienka za kolano z brązowym paskiem, łańcuszek na szyi w kształcie kotka, brązowe sandały na lekkim obcasiku.
Godność: Nishinoya Yuu Wiek: Wygląda na dwadzieścia Rasa: Opętaniec Lubi: Książki, odrobinę spokoju, herbatkę, rysować Nie lubi: Przeszkadzania, źle napisanych książek, znęcania się nad zwierzętami, rosołku Wzrost / waga: 175 cm i 66 kg Aktualny ubiór: Biała koszula z długim rękawem, czarna kamizelka, czarne spodnie i buty. Znaki szczególne: Białe, anielskie skrzydła, które błyszczą się pod słońce Pod ręką: Szkicownik, ołówek, katana, wstęgą pod postacią broszki Broń: Katana Nagrody: Czarodziejska Wstęga Stan zdrowia: Perfekcyjny
Wysłany: 27 Styczeń 2017, 17:54
Kochana Mariś!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale wstąpię do klasztoru. Myślę, że odkryłem to kiedy położyłaś na mnie mankiety w szpitalu psychiatrycznym i widziałem Cię zdejmującą ciuchy z mojego najlepszego przyjaciela. Jestem pewny, że jesteś zawstydzona wystarczająco, by zrozumieć, że jesteśmy kuzynami. Zwracam Ci Twoje wspomnienia z wojska, ale zostawię sobie Twój list samobójczy jako wspomnienie. Powinnaś także wiedzieć, że zawsze będę pamiętać przedawkowanie kokainy.
Powodzenia przy składaniu wniosku o warunkowe zwolnienie z pudła,
Nishi
W świeciepełnym nienawiści ciągle musimymieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimymieć siłę, by wierzyć. Nishi theme song
Stowarzyszenie Czarnej Róży: Różana Czarownica Godność: Marionette Wiek: 22 Rasa: Kotek z Czarnobyla Lubi: Dobrą herbatkę *-* Wzrost / waga: 167/45 Aktualny ubiór: Mundur SCR http://i.imgur.com/J2Yu3Yx.jpg Znaki szczególne: dwa lwie ogony Pod ręką: Drewniany flet, sztylet Broń: Sztylet Bestia: Innocenza (Luna) Nagrody: fiolka czaru Słoneczny Psikus (jednorazowego użytku), Bolerko Niewidko, Korale Zamiarne, Zegarmistrzowski przysmak (2szt.) SPECJALNE: Mistrz Gry, Strażnik spisów
Wysłany: 28 Styczeń 2017, 20:32
Kochany Nishi!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale jesteś perwersem. Myślę, że odkryłam to gdy położyłeś na mnie mankiety w Twojej przyczepie kempingowej i widziałam Cię siedzącego na Kaczora Donalda. Jestem pewna, że jesteś mężczyzną wystarczająco, by zrozumieć że zmieniłam Cię w śmieciarza. Zwracam Ci Twoją sztuczną szczękę, ale zostawię sobie Twoje lewe ucho jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że zawsze czułam się brudna przez fetysz bakłażana.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum chronione jest prawami autorskimi! Zakaz kopiowania i rozpowszechniania całości bądź części forum bez zgody jego twórców. Dotyczy także kodów graficznych!